De strijd om een finaleplek voor de Rijswijk Talent Award barst bijna los.
Wie wordt hét nieuwe Rijswijkse podiumtalent van 2018?!

Op zaterdag 23 juni a.s. vinden ’s-middags en ’s-avonds de voorrondes van de Rijswijk Talent Award plaats bij Trias. Iedereen vanaf 6 jaar met een talent op het gebied van zang, dans, cabaret, acteren of muziek maken kan meedoen. Alleen of met anderen. Je moet wel in Rijswijk wonen óf verbonden zijn (geweest) aan een Rijswijkse culturele instelling. Tot 1 juni kun je inschrijven via www.rijswijktalentaward.nl.

Een deskundige jury bepaalt na de voorrondes wie er door mogen naar de finale. De finalisten strijden op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg om de felbegeerde Rijswijk Talent Award 2018. Naast de award ontvangt de winnaar een geldprijs van €500,- te besteden aan talentontwikkeling en diverse optredens op Rijswijkse podia, zoals het Strandwalfestival, Zomerfeest oud-Rijswijk en Rijswijks Pracht. Ook krijgt de winnaar de kleine zaal van de schouwburg cadeau.

Toegangskaartjes voor de voorrondes op 23 juni om 15.00 én 19.30 uur zijn €2,50 per stuk. Reserveren kan tot uiterlijk 20 juni via e-mail: trias@stichting-trias.nl of zijn te koop op 23 juni aan de balie van Trias, Cor Ruysstraat 2.

Kaartjes voor de finale op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg zijn €10 per stuk en vanaf 22 mei te bestellen via de schouwburg: 070 – 336 0 336 of via de site: www.rijswijkseschouwburg.nl.

rias slaat voor de organisatie van de Rijswijk Talent Award de handen ineen met het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Karin den Os, Just Dance Studio en de Rijswijkse Schouwburg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s