Om te laten zien hoe leuk het is om mee te doen met de Rijswijk Talent Award, is hier een exclusieve kijk op backstage foto’s van RTA 2017! 

In de finale stonden twaalf ongelofelijk goede acts die allemaal streden voor de trofee en een geldbedrag om uit te geven aan talentonwikkeling. Naast de nodige spanning voor de finale, was er ook tijd voor ontspanning en oefenen, zoals je kunt zien in de foto’s hieronder. De sfeer was erg relaxed en iedereen had respect voor de ander, met als resultaat een geweldige avond met mooie optredens.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Dus zat je nog met twijfels om mee te doen? Niet doen! Iedereen die goed is in zang, dans, stand-up comedy, acteren of muziek maken kan meedoen, of je nou 6 of 96 bent! Woon je in Rijswijk of ben je aangesloten (geweest) bij een Rijswijkse culturele vereniging? Meld je snel aan voor de voorronden via het tabje hierboven of klik hier.

Liever kijken/supporten? Toegangskaartjes voor de voorrondes op 23 juni om 15.00 én 19.30 uur zijn €2,50 per stuk. Reserveren kan tot uiterlijk 20 juni via e-mail: trias@stichting-trias.nl of zijn te koop op 23 juni aan de balie van Trias, Cor Ruysstraat 2. Hopelijk zien wij jou 23 juni!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s