Het theaterseizoen van de vernieuwde Rijswijkse Schouwburg werd zaterdagavond spetterend geopend met de finale van de Rijswijk Talent Award 2018. Zo’n 600 mensen maakten het mee: de bekendmaking van de winnaar 2018. Na 12 spetterende acts op het podium van de Rijswijkse Schouwburg, sprak de jury rond de klok van half elf haar oordeel uit: de winnaar van de Rijswijk Talent Award 2018 is de negenjarige Katja Kuipers!

Katja Kuipers gaf een fenomenaal optreden. Dit negenjarige talent zong het nummer Mr. Paganini van Ella Fitzgerald. Dat deed ze op fantastische wijze, niet alleen de jury was lovend, ook het publiek ging uit zijn dak. De jury roemde het talent Van Katja om haar timing in dit moeilijke nummer, de tempowisseling en de fantastische sket solo’s.

Katja mag zich nu winnaar van de Rijswijk Talent Award 2018 noemen, Naast de award, ontvangt zij een geldbedrag van €500 om aan haar talentontwikkeling te besteden en kan ze op diverse plekken in Rijswijk optreden.

De jury stond voor een lastige taak. Het niveau van de kandidaten was hoog. Om die reden werd besloten ook aan Thomas van der Sleen een prijs te geven, de Rijswijkse Schouwburg stelt €250,- beschikbaar uit het talentenfonds van de schouwburg. Thomas zong een zelfgeschreven nummer en begeleidde zichzelf daarbij op de piano. De jury is van mening dat ook Thomas een geldprijs verdient om zijn talent verder te ontwikkelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s