Uit 40 acts zijn 13 finalisten (11 via de jury en twee via een wildcard) geselecteerd voor de finale van de Rijswijk Talent Award op zaterdag 5 oktober in de Rijswijkse Schouwburg. Zij strijden om de felbegeerde Award van 2019!

De jury stond voor een lastige keuze tijdens de voorrondes van de Rijswijk Talent Award op zaterdag 29 juni jl. Uit 40 zeer diverse acts moesten zij de beste kiezen. Het publiek genoot onder andere van een turn act, beatboxer, bandjes, singer-songwriters, dansgroepen en nog veel meer!

De finalisten die strijden om de titel ‘winnaar Rijswijk Talent Award 2019’ zijn: saxofonist Polo de Heus, zangeres Gabriëlla Vrede, Hip Hop Dans van Just Dance Studio, zangeres Olamide Jallow, zanger en pianist Maarten Bakker, Kindertheatergroep De Jonge Avonturiers, Hip Hop Fusion dansgroep én moderne dansgroep van Balletstudio Marijke de Roo, zang- en pianoduo Ruben Walen en Mels Roozemond, de Iraanse band Hamdelan, popband Kickin, zangeres Tara Klaassen en beatboxer Mischa Schipper.

De wildcards, in handen van wethouder van Cultuur Johanna Besteman en Loek Bosman (programmeur/producent van Rijswijks Pracht), gingen naar respectievelijk Olamide en Gabriëlla.

Kaarten voor de finaleshow kosten € 11,- en zijn te koop via de website van de Rijswijkse Schouwburg. Naast alle deelnemers staan ook extra verrassingsacts gepland. De uiteindelijke winnaar ontvangt naast de award ook een geldprijs ter waarde van € 500,- (te besteden aan talentontwikkeling) en mag optreden tijdens onder andere het Strandwalfestival en Rijswijks Pracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s