In de voorrondes op zaterdag 23 juni lieten de artiesten van maar liefst 44 acts hun kunsten zien op het gebied van zang, acteren, dans, muziek, cabaret of een andere podiumdiscipline. Een professionele jury selecteert maximaal tien deelnemers die door mogen naar de finale op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg. De winnaar van de finale ontvangt niet alleen de Award, maar krijgt ook een geldbedrag om te investeren in zijn of haar talent, een optreden op het Strandwalfestival, op het Zomerfeest oud-Rijswijk, op Rijswijks Pracht en de beschikking over de kleine zaal in de schouwburg.

Naast de 10 geselecteerde kandidaten uit de voorronde zijn er twee wildcards, te vergeven door Marloes Borsboom, wethouder van cultuur en door Frits Brouwers, organisator van het locatiefestival Rijswijks Pracht.

De 12 finalisten gaan door naar de finale op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten voor deze spetterende finale kosten €10 en zijn te koop via de website van de Rijswijkse Schouwburg.

Een deel van de foto’s is gemaakt door leden van Fotoclub F70 uit Rijswijk. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website en meld je aan voor een gratis kennismakingsavond!