eva willems hirsch

Eva Willems-Hirsch

Eva is een communicatieve duizendpoot. Binnen de Gemeente Leidschendam-Voorburg als adviseur betrokken bij Cultuurmenu; het culturele educatie programma voor primair onderwijs. Daarnaast actief als projectmanager Cultuurkaart , waarbij de inwoners van de gemeente op een laagdrempelige manier in aanraking komen met zoveel mogelijk kunst en cultuur.


isis

Isis Geurts

Isis is een creatieve dansprofessional met een oprecht enthousiasme om dans toegankelijk te maken voor iedereen, dans te verbinden aan sociaal maatschappelijke doelstellingen en bovenal diegene die niet als vanzelfsprekend met dans in aanraking komen te enthousiasmeren voor dans. Ze is een ervaren dansdocent, choreograaf en performer waarbij haar passie voor dans heel aanstekelijk is


marin

Marin Pols

Sinds Marin in 2017 de eerste editie van Rijswijk Talent Award won, is ze veel bezig geweest met het maken van muziek. In 2018 is ze begonnen met een baan als juf op een Delftse basisschool waar ze ook geregeld muziekles geeft. De passie voor muziek en haar pedagogische achtergrond zullen goed van pas komen bij het jureren tijdens de voorrondes van Rijswijk Talent Award 2019!