Tessa Kraus
Juryvoorzitter

Tessa zit sinds de eerste editie in de jury van de Rijswijk Talent Award. Ze ademt muziek en lesgeven, want al sinds 1980 geeft ze muziekles op verschillende scholen: waarvan al 25 jaar bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en 19 jaar op het Daltoncollege in Voorburg.

Lonneke van Leth
Jury

Choreografe en artistiek leider Lonneke van Leth neemt dit jaar plaats binnen de jury. Zij heeft haar eigen jeugddansgezelschap in Den Haag waarmee zij jaarlijks meer dan 120 optredens verzorgt in theaters en scholen door heel Nederland. Lonneke heeft haar danscarrière in 2019 na 25 jaar afgesloten.

Amar El Ajjouri
Jury

Amar El Ajjouri (1971) doceert, presenteert, acteert, traint en regisseert. Theater leent zich bij uitstek voor het tonen, duiden en leren begrijpen van het leven. Vanuit die visie ontwikkelde en regisseerde Amar meerdere theatervoorstellingen met jongeren. Hij stond zelf op de planken met verschillende cabaretshows.

Evita de Roode
Presentatie

Evita presenteerde de eerste twee finales van de Rijswijk Talent Award in de Rijswijkse Schouwburg. Presenteren zit in Evita’s bloed: zo presenteerde ze o.a. bij Bevrijdingsfestival Zuid Holland, Dag van de Literatuur, Kunstbende en Museumnacht. Daarnaast was Evita ook radiopresentatrice bij FunX en heeft ze Studiekeuze TV op SBS6 gepresenteerd.

Laurens de Groot
Regie

Laurens de Groot is een veelzijdige acteur, met ervaring in theater, op straat en voor de camera. In 2008 richtte hij Man met Koffer op en werkt sindsdien als freelance acteur in de breedste zin van het woord. Laurens heeft al eerder de regie gedaan in de Rijswijkse Schouwburg o.a. Nieuwjaarsvoorstelling en Dansvoorstelling ‘Sarti’.