Tessa Kraus
Jury

Toen Tessa vorig jaar in de jury van de finale zat, had ze de smaak te pakken. Daarom zijn we blij dat ze dit jaar weer in de jury zit! Ze ademt muziek en lesgeven, want al sinds 1980 geeft ze muziekles op verschillende scholen: waarvan al 25 jaar bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en 19 jaar op het Daltoncollege in Voorburg.

Lonneke van Leth
Jury

Choreografe en artistiek leider Lonneke van Leth neemt dit jaar plaats binnen de jury. Zij heeft haar eigen jeugddansgezelschap in Den Haag waarmee zij jaarlijks meer dan 120 optredens verzorgt in theaters en scholen door heel Nederland. Lonneke heeft haar danscarrière in 2019 na 25 jaar afgesloten.

Evita de Roode
Presentatie

Evita presenteerde de eerste twee finales van de Rijswijk Talent Award in de Rijswijkse Schouwburg. Presenteren zit in Evita’s bloed: zo presenteerde ze o.a. bij Bevrijdingsfestival Zuid Holland, Dag van de Literatuur, Kunstbende en Museumnacht. Daarnaast was Evita ook radiopresentatrice bij FunX en heeft ze Studiekeuze TV op SBS6 gepresenteerd.

Laurens de Groot
Regie

Laurens de Groot is een veelzijdige acteur, met ervaring in theater, op straat en voor de camera. In 2008 richtte hij Man met Koffer op en werkt sindsdien als freelance acteur in de breedste zin van het woord. Hij speelde gastrollen in tv-series als Overspel, Moordvrouw en Levenslied en in speelfilms als De wederopstanding van een klootzak (2013) en De onderkoning (2014). Laurens heeft al eerder de regie gedaan in de Rijswijkse Schouwburg o.a. bij de Nieuwjaarsvoorstelling 2019 en Dansvoorstelling ‘Sarti’ (mei 2019).

Advertenties